musu forumas
musu forumas
musu forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musu forumas

apie foruma
 
rodiklisrodiklis  PortalPortal  GalleryGallery  IeškotiIeškoti  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Ieškoti
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Adžika (aštrus gruziniškas padažas)
Adžika - Adžika Icon_minitime2011-03-16, 22:21 by Svečias

» Rekomendacijos baldų priežiūrai
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-10, 22:05 by Administratorius

» Pasiruoškite darbo vieta
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-07, 21:53 by Administratorius

» Alaus višta
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-07, 07:41 by Administratorius

» Bandelės su raugintais kopūstais
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-07, 07:30 by Administratorius

» Pasigaminkime sportinį gėrimą
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-06, 23:26 by Administratorius

» 10 sakinių, kurių nevertėtų sakyti bosui
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-06, 23:20 by Administratorius

» Ar mokate skaičiuoti pinigus
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-06, 23:17 by Administratorius

» Džiaukimės gyvenimu čia ir dabar
Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-06, 22:57 by Administratorius

Navigation
 Portal
 Pagrindinis puslapis
 Narių sąrašas
 Aprašymas
 DUK
 Ieškoti
Forumas
Affiliates
free forum

Affiliates
free forum


 

 Adžika - Adžika

Go down 
AutoriusPranešimas
Administratorius
Admin
Admin
Administratorius


Pranešimų skaičius : 36
Join date : 2010-02-03
Age : 44
Miestas : Klaipeda

Adžika - Adžika Empty
RašytiTemos pavadinimas: Adžika - Adžika   Adžika - Adžika Icon_minitime2010-02-03, 15:23

Čia receptai su tiek pipirų tai nežinau, ar išvis valgoma tai būtų. Todėl geriau kelis receptus duosiu, kaip padaryti labai skanią adžiką namuose. Tai labai aštri adžika, todėl pipirų galima dėti ir mažiau, nei čia receptuose parašyta.

Adžika su pomidorais ir obuoliais:
1 kg morkų
1 kg saldžiųjų pipirų
1 kg rūgščių obuolių (geriausiai antaninių)
4 kg pomidorų
0,5 stiklinės druskos
2 česnako galvutės
1,5 stiklinės aliejaus
2-3 čili pipirai
Pirmiausiai reikia viską sutarkuoti arba praleisti per mėsmalę, o paskui virti 30-40 minučių. Paruoštą galima uždaryti į stiklainius. Kadangi šito padažo gaunasi labai daug, tai galima daryti su dvigubai mapesnėm proporcijom.

O kitas adžikos receptas toks:
1 kg pomidorų
1 kg paprikų
250 g česnakų
5 aitriosios paprikos
100 g. aliejaus
1 valgomas šaukštas druskos
Viską irgi reikia sumalti, o paskui virti 2 valandas. Paskui galima laikyti stiklainiuose.
Atgal į viršų Go down
http://laisvalaikis.clan.su
 
Adžika - Adžika
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Ir dar vienas Adžika receptas:
» Adžika (aštrus gruziniškas padažas)

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
musu forumas :: kulinarija-
Pereiti į: