musu forumas
musu forumas
musu forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musu forumas

apie foruma
 
rodiklisrodiklis  PortalPortal  GalleryGallery  IeškotiIeškoti  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Ieškoti
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Adžika (aštrus gruziniškas padažas)
Alaus višta Icon_minitime2011-03-16, 22:21 by Svečias

» Rekomendacijos baldų priežiūrai
Alaus višta Icon_minitime2010-02-10, 22:05 by Administratorius

» Pasiruoškite darbo vieta
Alaus višta Icon_minitime2010-02-07, 21:53 by Administratorius

» Alaus višta
Alaus višta Icon_minitime2010-02-07, 07:41 by Administratorius

» Bandelės su raugintais kopūstais
Alaus višta Icon_minitime2010-02-07, 07:30 by Administratorius

» Pasigaminkime sportinį gėrimą
Alaus višta Icon_minitime2010-02-06, 23:26 by Administratorius

» 10 sakinių, kurių nevertėtų sakyti bosui
Alaus višta Icon_minitime2010-02-06, 23:20 by Administratorius

» Ar mokate skaičiuoti pinigus
Alaus višta Icon_minitime2010-02-06, 23:17 by Administratorius

» Džiaukimės gyvenimu čia ir dabar
Alaus višta Icon_minitime2010-02-06, 22:57 by Administratorius

Navigation
 Portal
 Pagrindinis puslapis
 Narių sąrašas
 Aprašymas
 DUK
 Ieškoti
Forumas
Affiliates
free forum

Affiliates
free forum


 

 Alaus višta

Go down 
AutoriusPranešimas
Administratorius
Admin
Admin
Administratorius


Pranešimų skaičius : 36
Join date : 2010-02-03
Age : 44
Miestas : Klaipeda

Alaus višta Empty
RašytiTemos pavadinimas: Alaus višta   Alaus višta Icon_minitime2010-02-07, 07:41

Sudėtinės dalys:
Višta, 1 vienetas
Alus, butelis, 1 vienetas
Česnakai, 4 skiltelės
Citrinos, 1 vienetas
Kmynai, 2 šaukštai
Druska, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį

Alaus višta Patiekalas_alaus_vista_1239819508_2rz8ioAlaus višta Patiekalas_alaus_vista_1239818998_gzdsc6Alaus višta Patiekalas_alaus_vista_1239819052_gjfsu6Alaus višta Patiekalas_alaus_vista_1239819389_e8qbqiAlaus višta Patiekalas_alaus_vista_1239819443_xbgx9b

Gaminimas:
Vištą įtrinti česnaku, druska bei pipirais, apibarstyti kmynais ir palikti šaltai per naktį.
Citriną peilio smaigaliu subadyti ir įmesti minutei į verdantį vandenį.Alaus butelyje palikti trečdalį, likusius du trečdalius pripilti šalto virinto vandens.
Vištą pamauti ant butelio, į kaklą įsprausti citriną ir pašauti į orkaitę maždaug 40 min. Kepti turi tiek, kad gražiai apskrustų.
Verdantis alus su vandeniu garuoja ir kepanti višta prisigeria apynių kvapo, o valgant būna labai sultinga. Apvirus citrina pro skylutes praleidžia skystį, vištienai suteikia rūgštelės.

Skanaus.
Atgal į viršų Go down
http://laisvalaikis.clan.su
 
Alaus višta
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
musu forumas :: kulinarija-
Pereiti į: