musu forumas
musu forumas
musu forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musu forumas

apie foruma
 
rodiklisrodiklis  PortalPortal  GalleryGallery  IeškotiIeškoti  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Ieškoti
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Adžika (aštrus gruziniškas padažas)
Įdarytas batonas Icon_minitime2011-03-16, 22:21 by Svečias

» Rekomendacijos baldų priežiūrai
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-10, 22:05 by Administratorius

» Pasiruoškite darbo vieta
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-07, 21:53 by Administratorius

» Alaus višta
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-07, 07:41 by Administratorius

» Bandelės su raugintais kopūstais
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-07, 07:30 by Administratorius

» Pasigaminkime sportinį gėrimą
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-06, 23:26 by Administratorius

» 10 sakinių, kurių nevertėtų sakyti bosui
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-06, 23:20 by Administratorius

» Ar mokate skaičiuoti pinigus
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-06, 23:17 by Administratorius

» Džiaukimės gyvenimu čia ir dabar
Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-06, 22:57 by Administratorius

Navigation
 Portal
 Pagrindinis puslapis
 Narių sąrašas
 Aprašymas
 DUK
 Ieškoti
Forumas
Affiliates
free forum

Affiliates
free forum


 

 Įdarytas batonas

Go down 
AutoriusPranešimas
Administratorius
Admin
Admin
Administratorius


Pranešimų skaičius : 36
Join date : 2010-02-03
Age : 44
Miestas : Klaipeda

Įdarytas batonas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Įdarytas batonas   Įdarytas batonas Icon_minitime2010-02-03, 21:12

INGREDIENTAI:

1 batonas,
100 g sviesto,
100 g dešros ar kumpio,
1 šaukštelis stalo garstyčių,
2 kiaušiniai,
100 g agurko.

GAMINIMAS:
Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas.
Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjaustoma ir sukapojama arba sumalama dešra ar kumpis. Sviestas ištrinamas su garstyčiomis, sudedama susmulkinta dešra, agurkas, kiaušiniai, šaukštas susmulkinto minkštimo, viskas sumaišoma ir sukrečiama į batoną, kiek pakratoma, kad neliktų tuščių tarpų, įdarytas batonas kietai suvyniojamas į marlę ar celofaną, palaikomas kelias valandas šaltesnėje vietoje, supjaustomas plonais griežinėliais ir sudedamas į lėkštes. Griežinėliai yra margi, todėl puošti nereikia. Tiekiamas šaltų užkandžių stalui.
Atgal į viršų Go down
http://laisvalaikis.clan.su
 
Įdarytas batonas
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
musu forumas :: kulinarija-
Pereiti į: