musu forumas

musu forumas

apie foruma
 
rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  PortalPortal  GalleryGallery  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Ieškoti
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Navigation
 Portal
 Pagrindinis puslapis
 Narių sąrašas
 Aprašymas
 DUK
 Ieškoti
Forumas
Affiliates
free forum

Affiliates
free forum


Share | 
 

 Įdarytas batonas

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
Administratorius
Admin
Admin
avatar

Pranešimų skaičius : 36
Join date : 2010-02-03
Age : 37
Miestas : Klaipeda

RašytiTemos pavadinimas: Įdarytas batonas   2010-02-03, 21:12

INGREDIENTAI:

1 batonas,
100 g sviesto,
100 g dešros ar kumpio,
1 šaukštelis stalo garstyčių,
2 kiaušiniai,
100 g agurko.

GAMINIMAS:
Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas.
Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjaustoma ir sukapojama arba sumalama dešra ar kumpis. Sviestas ištrinamas su garstyčiomis, sudedama susmulkinta dešra, agurkas, kiaušiniai, šaukštas susmulkinto minkštimo, viskas sumaišoma ir sukrečiama į batoną, kiek pakratoma, kad neliktų tuščių tarpų, įdarytas batonas kietai suvyniojamas į marlę ar celofaną, palaikomas kelias valandas šaltesnėje vietoje, supjaustomas plonais griežinėliais ir sudedamas į lėkštes. Griežinėliai yra margi, todėl puošti nereikia. Tiekiamas šaltų užkandžių stalui.
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://laisvalaikis.clan.su
 
Įdarytas batonas
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
musu forumas :: kulinarija-
Pereiti į: