musu forumas

musu forumas

apie foruma
 
rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  PortalPortal  GalleryGallery  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Ieškoti
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Navigation
 Portal
 Pagrindinis puslapis
 Narių sąrašas
 Aprašymas
 DUK
 Ieškoti
Forumas
Affiliates
free forum

Affiliates
free forum


Share | 
 

 Gudrybės virtuvėje

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
Administratorius
Admin
Admin
avatar

Pranešimų skaičius : 36
Join date : 2010-02-03
Age : 38
Miestas : Klaipeda

RašytiTemos pavadinimas: Gudrybės virtuvėje   2010-02-03, 16:06

Smile bounce bounce

Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusę min. palaikykite šaltame vandenyje.

Prieš skutant bulves, kad rankos neįjuostų, suvilgykite jas actu ir leiskite nudžiūti. Bulves pjaustykite tik nerūdijančiu peiliu.

Drumzlinas augalinis aliejus pašviesės, jei į butelį įbersite valgomąjį šaukštą druskos.

Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė.

Kiaušinių baltymus išplaksite greičiau, jei kiaušinius prieš tai šiek tiek palaikysite kambario temperatūroje.

Svogūnai gražiai pagels ir bus skanesni, jei kepdami juos pabarstysite cukraus pudra.

Virimo ir troškinimo laikas sutrumpės, jei tam naudosite plačius ir žemus puodus bei troškintuvus.

Varinius indus plaukite karštomis raugintų kopūstų sultimis, po to perskalaukite šaltu vandeniu ir nublizginkite minkšta medžiaga.
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://laisvalaikis.clan.su
 
Gudrybės virtuvėje
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
musu forumas :: kulinarija :: lengvi uzkandziai-
Pereiti į: